10 January 2011

Stylish Blogger Award

Mindenkinek köszönöm aki rám gondolt és nekem ajánlotta ezt a díjjat, nagyon örülök neki! -Berta-http://bertablogol.blogspot.com/ , Zsadanka-http://zsadankastyle.blogspot.com/ és Zafir-http://justlikegwen.blogspot.com/- Jó érzés hogy ilyen sokan olvassák az írásaimat, nekem a blogolás hobbi, de reméltem, hogy másoknak is tetszeni fog!



7 dolog magamról:



- van két brit rövidszőrű cicám Berdi (5 éves) és Eliot (2 éves), őket már ismerhetitek, mert szoktam róluk képeket felrakni ide a blogra. Bent élnek velünk a lakásba és olyanok nekem mintha a gyerekeim lennének. Hiszen az élet nem élet cicák nélkül!



- imádok vásárolni, különösen cipő és táska mániám van. Ez annak is tudható be, hogy mindig ügyelek a cipő-táska kombinációra. Ez környezetem szerint már-már beteges! :) -ma is vettem egy leértékelt Zara bakancsot-



- szeretem az állatokat és a természetet, de a lovak iránti rajongásom határtalan, ők a leggyönyörűbb állatok. 10 évesen tanultam meg lovagolni és 5 év kihagyás után tavaly újra nyeregbe ültem. Egyszer úgyis lesz egy saját lovam!



-nagyon szeretek vezetni



- van barátom akit mindennél jobban szeretek és akivel mostmár együtt lakunk



- első éves kereskedelem és marketing szakos hallgató vagyok (igen, 20 évesen, mert ötéves gimibe jártam), ha nem ezt tanulnám akkor lakberendező lennék vagy stylist



-szeretek utazni, várost nézni, nem azért utazok, hogy "semmittegyek", hanem hogy megnézzem az adott város nevezetességeit, múzeumait, templomait. Szeretem a hegyeket, különösen az Alpok varázsolt el. Kedvenc városom London és ha minden jól megy lehet, hogy márciusban ismét ellátogathatok oda.



Akiknek átadom a díjjat:
http://iiiinspired.blogspot.com/
http://missslowness.blogspot.com/
http://dorkasminkel.blogspot.com/
http://zubarish-fashion.blogspot.com/
http://bigblackbootslongbrownhair.blogspot.com/
http://brightnessss.blogspot.com/
http://welovehighfashion.blogspot.com/
http://bertavideoblogja.blogspot.com/
http://doravogue.blogspot.com/
http://pannahopemakeup.blogspot.com/

1 comment: